FINALISTIT 2019

1. LAURA HEINOVAARA

37v, 169cm, Nokia

Naimisissa, kaksi lasta

Olen 37-vuotias viestintäammattilainen, joka nauttii uusista kokemuksistaja itsensä ylittämisestä. Pyrin nauttimaan hetkestä ja tekemään parhaani kaikessa mihin ryhdyn. Minua on kuvailtu rohkeaksi, määrätietoiseksi, avoimeksi ja positiiviseksi. Ajattelen, että elämä on seikkailu, jonka vietäväksi pitää uskaltaa heittäytyä.

Harrastukset: Tanssin aikuisten showmuodostelma joukkueessa, huollan kehoa jinjoogalla ja ulkoilen maaseudun rauhassa. Myös maalaus, käsityöt ja lukeminen kuuluvat harrastuksiin ajan salliessa. Olen myös intohimoinen sisustaja.

Motto: Jokainen ansaitsee tuntea itsensä upeaksi.

Instagram: @lauraheinovaara

2. MIINA VARJONEN

22v, 171cm, Nokia

Naimaton

Olen 22-vuotias määrätietoinen yrittäjä Nokialta. Haluan tuoda esille kurvikkaan naisvartalon, mikä ei mahdu tiettyyn muottiin. Nuoreen ikääni on paljon mahtunut erilaisia elämänkokemuksia ja kun puheeksi tulee kehopositiivisuus, tiedän mistä puhun. Haluan toimia roolimallina nuorille naisille ja toimia kurvikkuuden sanansaatajana.

Harrastukset: Käyn salilla vähintään 4 kertaa viikossa, harrastan maastopyöräilyä ja olen hurahtanut avanto uintiin.

Motto: Kehopositiivisuus on korvien välissä, ei vyötärön ympäryksessä.

Instagram: @miinavarjonen

3. TUULIA KOVANEN

36v, 157cm, Espoo

Aviomies ja 10v tytär

Olen 36-vuotias, positiivinen ja iloinen, uusista asioista innostuva. Ammatiltani olen perhe- ja parisuhdeväkivallan ehkäisyn asiantuntija. Tykkään mökkeillä ja matkustella, tutustua uusiin paikkoihin. Auringonlaskut mökkilaiturilla ja uusien rantojen etsiminen on hyvää vastapainoa arjelle.

Harrastukset: Harrastan twerkkausta. Kun pitkän työpäivän jälkeen laittaa verkkosukkahousut jalkaan ja suuntaa tanssistudiolle, ei voi olla hymyilemättä.

Motto: If you don’t have a smile, I’ll give you one of mine.

Instagram: @tuuliakovanen

4. ANNA SIVÉN

30v, 162cm, Nurmijärvi

Samuel poika 7v ja Aviomies Marko

Olen 30-vuotias nainen Uudeltamaalta. Työkseni suunnittelen ja myyn talopaketteja. Luonteeltani olen sosiaalinen, iloinen ja energinen. Elämässäni olen kokenut hyvin paljon, jonka takia elän joka päivä kuin viimeistä. Tavoittelen unelmiani kunnianhimoisesti, kannustan myös läheisiäni tekemään saman.

Harrastukset: Harrastetaan paljon yhdessä perheenä, koitetaan käyttää kaikki yhteinen vapaa-aika laadukkaasti ja rakastetaan mm. luonnonpuistoissa vaeltelua. Yksin käyn lenkillä, joka on ihanaa vastapainoa työlle, kun saa tyhjentää ajatuksensa.

Motto: The best is yet to come

Instagram: @annasiven

5. NIINA LUUKKONEN

28v, 168cm, Lappeenranta

Avopuoliso ja 2v tytär

Ammatiltani olen keskusvastaava ja yrittäjä. Olen avoin ja määrätietoinen mimmi, jolta ei puutu pilke silmäkulmasta. Rakastan ihmisten kannustamista ja tarpeen tullen potkaisuja kohti unelmia.

Harrastukset: Kunnostani huolehdin käymällä kuntosalilla ja mielen tasapainosta kesällä veneillen.

Motto: Kaiken rajana on ihmisen mieli. Kaiken minkä pystyy kuvittelemaan, pystyy myös tekemään.

Instagram: @niina_luukkonen

6. LEA MANSIKKAVIITA

39v, 169cm, Iittala

Aviomies ja koira

Työskentelen keittiövastaavana/kokkina ja myös vapaa-ajalla tykkään laittaa ruokaa, leipoa sekä järjestää illanistujaisia. Lähipiiristä löytyy paljon ihania nuoria naisenalkuja, joille haluan näyttää, että voit olla oman elämäsi missiprinsessa, olit sitten minkä kokoinen tai näköinen tahansa.

Harrastukset: Tanssi, kuntosali ja koiran kanssa lumessa riehuminen.

Motto: Muumilaakson Nipsun sanoin: ”Älä ajattele ikäviä asioita”

Instagram: @leamansikkaviita

7. ANU MOD

34v, 167cm, Vantaa

Mies ja 4 lasta

Yrittäjä ja kotiäiti. Olen sosiaalinen ja rakastan tutustua uusiin ihmisiin ja kuulla elämän tarinoita. Haluan auttaa muita unelmoimaan ja uskomaan itseensä. 4 lapsen äitinä hallitsen multitäskäämisen ja lapset ovat paljon mukana äidin touhuissa.

Harrastukset: Sisustaminen, kuntosali ja omakotitalon remontointi.

Motto: Tartu jokaiseen mahdollisuuteen

Instagram: @anuelina_mod

8. RIINA KOSKINEN

33v, 169cm, Seinäjoki

Poika 10v

Olen tomera hoitsu pohjanmaalta. Työhistoriani on värikäs, olen ollut aiemmin mm. matkaoppaana sekä pinup-mallina. Monenlaisia kokemuksia jo takana, mutta ennenkaikkea uusia innolla odottaessa! On hienoa kun tietää mitä haluaa ja mihin pyrkii elämässään.

Harrastukset: Zumba, uinti, patikointi. Lattarimusa on iloista ja energistä, ja siitä tulee aina hyvä mieli.

Motto: Et voi tietää huomisesta, ota tästä päivästä kaikki irti!

Instagram: @riina.koskinen

 

9. EVELIINA HEISKANEN

26v, 169cm, Kouvola

Avomies ja Kissa

Olen 26-vuotias yhdistelmäajoneuvonkuljettaja. Olen iloinen, avoin ja sosiaalinen ihminen. Tykkään erittäin paljon tutustua uusiin ihmisiin. Haluan levittää kehopositiivisuuden sanomaa some kanavillani ja kertoa, että jokainen ihminen on kaunis omalla tavallaan.

Harrastukset: Ratsastus, pieni kotisali sekä hyötyliikuntaa lumenluonnissa omakotitalon pihassa, lunta kun on tullut tänä vuonna erittäin paljon.

Motto: Wake up and be awesome

Instagram: @eveliinaheiskanen

10. LAURA VÄLIMAA

25v, 176cm, Panelia

Kihlattu Teemu ja Tuisku-kissa

Olen 25-vuotias agrologi-opiskelija. Olen iloinen, hymyilevä ja helposti lähestyttävä. Koulun ohella teen töitä siivoojana ja lomittajana.

Harrastukset: Pelaan jääkiekkoa Panelian Raikkaan Naisten joukkueessa. Lisäksi käyn ryhmäliikuntatunneilla, lenkkeilen ja silloin tällöin eksyn salille. Jääkiekkoa olen pelannut 16 vuotta!

Motto: Kohtele muita niinkuin haluaisit heidän kohtelevan sinua.

Instagram: @lauravalimaaa

Kuvat: GRPHY / Juho Tirkkonen
Meikki: Pretty by Flormar Finland
Magneettiripset: G Beauty Lab
Hiukset: Salon Bella Pelo / Maija Kaunisto 
Hiustenpidennykset: Dreamhair 
Urheiluvaatteet: Jutta G-mallisto 
Vaatteet: BEING GREAT