KILPAILUN SÄÄNNÖT

  • Miss Plus Size -kilpailu on tarkoitettu Plus Size Missiksi / malliksi haluaville naisille. Kilpailun ikäraja on 22–40 vuotta.
  • Kilpailijan tulee olla suomenkielentaitoinen, liikuntaa säännöllisesti harrastava, terveet elämäntavat ja positiivisen asenteen omaava sekä esiintymiskykyinen nainen. Kilpailijan tulee olla plus size kokoinen (n. 44+ ).
  • Kilpailussa ei ole pituusrajaa. 

KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN

Miss Plus Size -kilpailuun tulee ilmoittautua verkkosivujen kautta. Ilmoittautuminen alkaa 19.1.2020 ja päättyy 6.2.2020.

MISS PLUS SIZE -KILPAILUN FINALISTIEN VALINTA

Kilpailun finalistit valitaan casting-tilaisuudessa, joka järjestetään su 9.2.2020 . Tieto valituksi tulemisesta sekä tarkemmat tiedot paikasta ja aikataulusta toimitetaan vain valituille kilpailijoille sähköpostitse 7.2.2020.

Kilpailijoiden on hyvä varata kilpailuun aikaa 9.2. koko päivä ja finaaliin valitut henkilöt valokuvataan vielä saman päivän aikana. 

MITÄ HAETAAN

Tuomaristo etsii missiä, joka on itsevarma esiintyjä, iloinen ja liikunta sekä terveelliset elämäntavat ovat tärkeä osa elämää.

Miss Plus Size -kilpailun voittaja pääsee Jutta G -vaatemalliston keulakuvaksi ja tehtävät ovat hyvin vaihtelevia.

KILPAILUN KULKU

  1. Miss Plus Size kilpailun aikana finalisteille järjestetään 1–3 kuvauspäivää, joiden tehtävänä on selvittää miten kilpailija selviytyy malleille tyypillisistä still-kuvauksista. Kilpailijat kuvataan Jutta G -malliston sport vaatteissa sekä arkivaatteissa ja alusvaatteissa.
  2. Miss Plus Size kilpailun finalistit esiintyvät 2–6 kertaa kilpailun aikana erilaisissa tapahtumissa. Päivät ilmoitetaan valituille.
  3. Kilpailijat esittelevät näytöksessä vaatteita sekä heitä haastatellaan. Esiintymisessä arvostetaan seuraavia seikkoja: Persoonallisuus, itsensä kantaminen ja iloinen liikunnallinen olemus. Kilpailijan tulee kantaa ja esitellä päällään pitämiä vaatteita ja asusteita mallikkaasti, liikkua ja esiintyä yleisölle luonnollisen naisellisesti.
  4. Kilpailijasta tulee välittyä positiivinen elämänasenne.

PALKINNOT

  • Miss Plus Size- kilpailun voittaja pääsee Jutta G -malliston keulakuvaksi
  • Esteettisen Hammashoidon Klinikka lahjoittaa voittajalle hampaiden valkaisun
  • Kaikki kilpailijat saavat tuotepaketteja